dijous, 6 de setembre del 2012

Diada nacional de Catalunya

Company, companya, 


Davant la indignació creixent vers la situació d'espoli fiscal i social que pateix el nostre país i amb l'anhel independentista dels que volem construir la República Catalana, des d'Esquerra Republicana farem un seguit d'accions reivindicatives prèvies a la celebració de la Diada com a resposta al moment polític que vivim i amb l'objectiu de fer visible el caràcter mobilitzador de l'independentisme d'esquerres. La informació concreta de cada acte la podras trobar a www.esquerra.cat, al twitter @esquerra_ERC i al Facebook d'Esquerra, i t'animem a participar en tots aquells que puguis.

Així mateix t'animem a fer història des del bloc d'Esquerra Republicana dins de la manifestació unitària per la independència que coordina l'ANC.
El punt de trobada serà a les 17h en la confluència del Passeig de Gràcia cantonada València. Com bé sabeu, ens trobem davant la possibilitat que el poble de Catalunya protagonitzi una marxa històrica per la Independència sense precedents, que partint del Passeig de Gràcia vol arribar al Parlament i reivindicar l'inici d'un procés de secessió perquè el nostre país esdevingui un nou estat d'Europa.


TOTS I TOTES A LA MANIFESTACIÓ, 
QUE SERÀ SENS CAP MENA DE DUBTE HISTÒRICA.